Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 17-05-2019

Udsolgt!

 

 

Koncert: Anne, Sanne & Lis

Anne Sanne Lis _Insta _1080_Aarhus _udsolgt

Det var nok de færreste, der havde set det komme. Men nu går en drøm i opfyldelse for mange århusianere, når Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sammen indtager scenen i Ceres Arena til foråret 2019.

44 år efter, at to af dem fik debut i Aarhus på Trinbrædtet i Vestergade - det senere Vestergade 58 - står de nu på scenen igen i Aarhus. Sammen med Sanne Salomonsen vender Anne Linnet og Lis Sørensen nemlig næste år tilbage til byen og giver koncert i Ceres Arena den 17. maj 2019

De tre ikoniske danske sangerinder har - sammen og hver for sig - skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed, og deres sange og musik er soundtracket til mange danskers ungdom og liv. Når de går på scenen i Aarhus, er det 38 år siden, de sidst optrådte sammen og 40 år siden, de første gang begyndte at spille sammen i Anne Linnet Band.

Over to albums og et væld af koncerter landet over blev de til hele Danmarks "Anne, Sanne og Lis". Men allerede inden årene i starten af 1980'erne havde Anne Linnet og Lis Sørensen spillet sammen i Shit & Chanel i Aarhus, og senere har de tre ikoner spillet sammen på kryds og tværs i forskellige konstellationer og ind imellem også medvirket på hinandens soloplader.

Nu har de tre største kvinder i dansk pop- og rockmusik så fundet sammen igen, og til maj næste år kommer de altså til Aarhus for at give koncert i Ceres Arena.

- Vi er enormt stolte over at være et af de få koncertsteder i Danmark, hvor Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen skal optræde sammen igen. Der har konstant været bud efter dem hver især, og da ingen af dem ønsket at skuffe deres store og trofaste publikum, har det været svært at få enderne til at mødes. Nu har de så gjort en stor og aktiv indsats for, at det er lykkedes, og vi glæder os rigtig meget til maj næste år, hvor det bliver en stor oplevelse at se dem på scenen i Ceres Arena, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.

Listen af hits signeret de tre kvinder - alene eller sammen - er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter. Men trioen har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.

<< Tilbage