Hvor

Ceres Park

Hvornår

Den 26-06-2020

Koncerten foregår udendørs i Ceres Park.

Billetsalg

Billetsalget starter søndag den 10. november via billetlugen.dk>>

Thomas Helmig

Til sommer låner vi vores hjemmebane ud for en aften til en af vores store fans.

For første gang indtager Thomas Helmig et dansk stadion for at fyre sin helt egen koncert af. Og det siger næsten sig selv, at arenaen bliver dén hjemmebane, den århusianske popkonge kender bedst af alle: Ceres Park. Her har han hele sit liv fulgt AGF fra tilskuerpladserne.

Fredag den 26. juni 2020 er det Thomas Helmig selv, der er på banen som midtpunkt for sommerens store fest i hjembyen. På hjemmebane i den danske midsommer vil Thomas Helmig danse og synge for i en fest med alle de sange, der har sat fut i festglade danskere de sidste fire årtier.

- Jeg har siddet på 'Stadion' (Ceres Park) siden jeg var helt lille. Fra jeg, som ung mand, valgte et liv i musikken må jeg indrømme at jeg ofte har siddet derude og drømt om hvor fantastisk det ville være at spille en koncert lige dér, på stadion i min hjemby, siger Thomas Helmig.

Helmig _2020

Med sommerens store koncert, der kommer til at foregå på en ny scene med bedre udsyn for hele stadion og et helt nyt show, vil han fuldende en stribe magiske koncerter i hjembyen: jubilæumskoncerten for Aarhus Festuge i 2014 i Mindeparken, triumfen på Northside Festivalen i 2017 og åbningen af festugen sidste år i Rådhusparken med et hav af gæster.

- De seneste år har for mig budt på uforglemmelige udendørs koncert oplevelser i Aarhus, Mindeparken, Northside og Rådhus-parken, vilde aftener med fantastisk publikum. Så nu har jeg besluttet at tiden er inde til at spille en koncert på Ceres Park. Jeg glæder mig fra nu af og er sikker på, at det bliver en kæmpe fest - nogle drømme bliver til virkelighed, konstaterer en glad Thomas Helmig.

Masser af gæstestjerner
Og Helnig kommer ikke til at føle sig alene på Ceres Park. Udover Helmig bands vil et par andre navne, som offentliggøres senere, medvirke i koncerten for øjne og ører af 35.000 fans.

Kapaciteten på Ceres Park er større, men arrangørerne har lagt sig fast på det antal deltagere for at sikre, at alle får en optimal oplevelse med plads til at synge med danse og feste. Og det er en eksklusiv begivenhed, der er i vente, for Thomas Helmig spiller kun een anden koncert næste sommer. Den annonceres senere - et helt andet sted i landet.

På Ceres Park optræder Helmig med denne velkendte besætning: Claes Antonsen, Jacob Andersen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reiman og Christian Douglas. Og Thomas, og hele holdet omkring ham, glæder sig nu bare til det igen bliver sommer.

Billetsalget til koncerten i Ceres Park starter søndag den 10. november via Billetlugen.dk

I samarbejde med Salling Aarhus er der i øvrigt lavet et eksklusivt tilbud til de Aarhusianske fans:
 Limited edition pakke bestående af specialtrykt "Fanticket" lagt i flot gaveæske + A1 koncertplakat. Denne pakke sælges udelukkende i Salling Aarhus fra søndag d. 10. november kl. 10.00

 

<< Tilbage