Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 05-02-2022

Billetsalg

Koncerten er udsolgt!

The Minds of 99 - ekstra koncert!

Minds Ekstra

 

Ekstrakoncert med The Minds of 99

 

The Minds of 99 triumferede i Parken lørdag aften. I dag annoncerer de ekstrakoncert i Aarhus i Ceres Arena.

The Minds of 99 udsolgte deres 'Infinity Action' koncert i Ceres Arena fredag 4. februar på mindre end 24 timer. Nu er vi glade for at kunne annoncere en ekstrakoncert for deres mange fans i Aarhus lørdag den 5. februar 2022.

Det er de færreste danske bands der har været på en rejse, som The Minds of 99. De har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer 1 på hverken streaming eller radiohitlister. Det er i høj grad deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, der gør, at de er nået langt ud i alle kroge af Danmark.

Og mindeværdige koncertoplevelser sætter vi lige en stor tyk streg under. For i lørdags skrev The Minds of 99 historie sammen med 50.000 fans, som var samlet i et udsolgt Parken for at fejre, at bandet endelig kunne spille deres største koncert til dato, og at vi kunne stå sammen side om side uden restriktioner.

Og anmelderne kvitterede med en stjerneregn:

 

Politiken 6/6 hjerter:

"6 hjerter og fuldkommen ekstase i Parken: The Minds of 99 var skabt til det her øjeblik"

"Der blev grædt og brølet. Der blev danset og sunget med. Med 50.000 i Parken genåbnede The Minds of 99 koncert-Danmark i den helt store skala, og leverede på en historisk aften en af de mest euforiske danske koncerter i nyere tid."

 

Jyllands Posten 6/6 stjerner:

"Livemusikken brød for alvor ud af spændetrøjen, da danske The Minds of 99 markerede sig som bevægende rockgigant foran ca. 50.000 gæster i Parken."

 

Soundvenue 5/6 stjerner:

"The Minds of 99 beviste, at Parken ikke var en kvadratcentimeter for stor. Det er igen tid til at leve og ånde. Danse og synge."

 

Ekstra Bladet 5/6 stjerner:

"På en historisk lørdag aften foran 50.000 i Parken skabte The Minds of 99 en sjælden euforisk folkefest. Der var magi i luften. Gåsehud på armen. Sved i armhulen."

 

Billetsalget til ekstrakoncerten i Aarhus starter mandag 13. september kl. 10.00 via ticketmaster.dk.

 

 

<< Tilbage