Hvor

Ceres Park

Hvornår

Den 04-08-2020

Billetsalg

UDSOLGT!!! - KOM PÅ DEN OFFICIELLE VENTELISTE >>

Opvarmning

Duo Jatekok

Koncert: Rammstein

Rammstein _400px

Rammstein indtager Aarhus næste år

UDSOLGT!!! - KOM PÅ DEN OFFICIELLE VENTELISTE >>

De rutinerede tyske metalhelte har netop spillet en total udsolgt koncert i Telia Parken i København. Til sommer næste år vender det populære band tilbage til Danmark, hvor de besøger Ceres Park i Aarhus 4. august 2020.

Rammstein udgav i maj måned deres nye selvbetitlede album. Albummet bliver akkompagneret af en kæmpe europæisk stadionturné, bandets første nogensinde, som netop har gjort stop i København til stor begejstring for både publikum og anmelderne.

"…ender publikum alligevel med at skulle lede efter kæben mellem fødderne efter koncerten. For selvom alting er planlagt, leveres det med en så høj grad af professionalisme og gennemlevet hjerteblod, at det kun kan imponere..." - Gaffa

Knap 10 år måtte Rammstein-fans måtte vente på ny musik fra deres yndlings tysksprogede industrial-metalband siden udgivelsen af albummet Liebe Ist Für Alle Da - og da bandet annoncerede, at der var nyt på vej i 2019, spredte nyheden sig som en steppebrand.

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og ekstremt velsmurte liveshows, som de for fuld damp rullede ud i Telia Parken i sidste uge - hvor der er i den grad ikke var skruet ned for hverken det ekstraordinære eller ekstravagante.

"Rammsteins fans får aldrig nok, og det bliver ikke mere episk end at gå hjem fra en opvisning i germansk overmagt i skybrud og himmelsk blitzkrieg..." - Heavymetal.dk

"Tight som bare hell. Kæmpe scenen stod uindtagelig og stålfast som bandet. Vital og velspillende og med hver deres identitet . Især Till Lindemann og hans grimasser. Mean motherf…" - Metalized.dk

Fans kan altså begynde at glæde sig til et vildt gensyn med Rammstein allerede næste år, når de bringer deres brandvarme liveshow til Ceres park i Aarhus.

RAMMSTEIN CERES PARK, AARHUS - 4. AUGUST 2020
BILLETSALGSSTART: 5. JULI 2019, KL. 11.00
BILLETPRISER FRA: 610,- + GEBYR BILLETSALG: Billetlugen.dk

<< Tilbage