Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 05-04-2019

Tidspunkt

Kl. 20.00

Billetsalg

Billetsalget starter onsdag den 10. oktober kl. 10.00 på billetlugen.dk>>

D-A-D

D-A-D tilbage til Aarhus med nyt musik

Efter syv års pause er D-A-D til foråret klar med et nyt album. Det fejrer det ikoniske danske rock-orkester med tre arena-koncerter. Den første i Aarhus til april, hvor D-A-D præsenterer deres nye musik i Ceres Arena.

DAD-19


Der er sket meget siden 1984 - verden er blevet digital og mindre, men måske også mere kompliceret. Men én ting har været konstant - det danske rockorkester D-A-D, der i år kan fejre sin 34 års fødselsdag siden sin debut den 3. marts 1984. Den gang hed de Disneyland After Dark - nu hedder de D-A-D. Men energien og rocken er stadig den samme - fra sprødt til eksplosivt og fra hit til hit efter 11 albums gennem årene.

Til foråret kommer der nyt musik fra D-A-D for første gang siden deres seneste album - det roste DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK fra 2011. Så længe er der aldrig gået mellem nye albums fra D-A-D før. Det er derfor med stor forventning, at bandet til foråret spiller tre arena-koncerter.

Og den første finder sted i Ceres Arena fredag den 5. april. Dermed vender D-A-D tilbage til Aarhus og det østjyske efter sommerens forrygende og roste koncerter på Grøn og ikke mindst på Smukfest i Skanderborg, hvor BT gav bandet fem stjerner med ordene: "Danmarks foretrukne rock-tegneserie sparkede velanbragt SmukRøv. Fokuserede. Aggressive"

Til april kan man altså igen opleve D-A-D, når de som det eneste sted i Jylland spiller koncert i Ceres Arena. Ifølge bandet selv har de vasket tavlen ren og vil til de tre koncerter præsentere et helt nyt sceneshow - skræddersyet til lejligheden. Så der bliver nok at glæde sig til.

- Det er snart ti år siden, at D-A-D sidst spillede i Ceres Arena, så vi glæder os meget til at få dem tilbage og vi er stolte af, at de starter deres shows med deres nye album her hos i Aarhus. Det har altid været nogle forrygende koncerter, når D-A-D har spillet i Ceres Arena og det bliver det også til næste år, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.

Billetsalget til koncerten i Ceres Arena den 5. april 2019 starter hos Billetlugen på onsdag den 10. oktober kl. 10.00.

<< Tilbage