Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 01-05-2018

Billetsalg

Billetter kan fra den 30. august kl. 10.00 købes på ticketmaster.dk

Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters 2016_web

Efter det udsolgte show tidligere i år vender verdensberømte Harlem Globetrotters tilbage til Danmark næste år, hvor de besøger Ceres Arena i Aarhus. Her kan publikum opleve en række af klodens bedste spillere levere et spektakulært basketballshow.

Da Harlem Globetrotters i foråret besøgte Danmark demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne i en udsolgt Super Arena i Ballerup, og grundet den store efterspørgelse vender det berømte hold nu tilbage til Danmark og denne gang til Ceres Arena i Aarhus.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum under deres shows. Harlem Globetrotters imponerer i hele verden med deres unikke talenter på deres tour, og de har ofte nedbrudt kulturelle barrierer, underholdt basketball-entusiaster samt introduceret fans for deres første live basketball-oplevelse.

Det berømte hold dribler i 2018 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show, der har alt hvad et basketballhjerte begærer - alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig fan interaktion med masser af humor og glæde.

Det bliver en uforglemmelig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

 

<< Tilbage