Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 04-05-2017

Tidspunkt

Kl. 19.30

Showet varer to timer inkl. 20 minutters pause.

Billetsalg

Billetter kan købes online - klik her
 

DGI Verdenshold - IMANI

DGI Verdenshold 2017Oplev et imponerende og hårrejsende show, når DGI Verdensholdet og Danmarks dygtigste gymnaster gæster Ceres Arena med showet IMANI.

'IMANI' betyder tro på swahili. Det er troen på sig selv, hinanden og fællesskabet, der er omdrejningspunktet for showets tre dimensioner.

Første dimension er JEG, hvor man lærer sig selv at kende ved at udforske sin krop og sind. Gymnasterne er igennem deres bevægelser i kontakt med egne følelser. Også dem der gør ondt. Det er her emner som selvværd, det at spejle sig i andre og at miste troen på sig selv, kommer i spil.

VI er showets anden dimension. Her dannes der en tro på andre mennesker. En tro, der manifesterer sig i kærlighed, glæde og styrke, men også i en sårbarhed, der kan føre til svigt, utroskab og måske endda et knust hjerte.

OS er den sidste dimension. Her kan fællesskabet virke som et urokkeligt hierarki, der efterlader en med følelsen af at være usynlig og utilstrækkelig. Heldigvis er det også i samværet med andre, at man kan finde et sted at høre hjemme. Et sted, hvor man løfter i flok og fejrer hinandens forskelligheder.

Showet er det ypperste af dansk gymnastik og når holdet kommer til Aarhus, er det lige efter verdensturnéen, hvor holdet har lavet mere end 125 shows og 160 workshops. Holdet har rejst med fokus på at bevæge verden til mere sundhed, udfordring og fællesskab. Gennem gymnastikken har gymnasterne inspireret børn og unge til en aktiv livsstil og sund levevis.

<< Tilbage