Hvor

Hal 1 og Hal 2 i Ceres Park

Hvornår

Den 06-05-2017 til 07-05-2017

Tidspunkt

Kl. 10.00-16.00

Entré

Køb billetten i forsalg på børnebazar.com og få flere fordele:

- Adgang til Børnebazaren før alle andre (fra kl. 9.30)
- Gratis indgangsbillet til Tivoli Friheden

Voksne: 50 kr.
Børn: Gratis adgang

Billetter kan købes online eller ved indgangen. Alle modtager ved indgangen et magasin, et gavekort til McDonald's og Kims Snacks.

Børnebazar

Børnebazar har nu for alvor slået sit navn fast. Den 6. og 7. maj kører den 14. udgave af Børnebazar i Ceres Park, hvor børnefamilier, gravide og bedsteforældre igen kan lave mange gode handler på børnetøj, babyudstyr, børnesko, legetøj og meget mere.

Jyderne har i stor stil taget Børnebazar til sig. Det ses med et støt stigende besøgstal for hver gang, og der er rift om de 65 udstilleres varer til gode priser kombineret med inspiration og rådgivning og gode oplevelser for børnene. Derfor åbner arrangørerne og søskendeparret Nanna Lynge Larsen og Mikkel Lynge d. 6. og 7. maj atter dørene for det populære børnelagersalg, Børnebazar.

Børnebazar rammer noget, som ikke før har været i Aarhus. Forældre i dag går op i god kvalitet og flotte designs til børnene, og når mærkerne er at finde på lagersalg til gode priser, strømmer folk til. Samtidig er det en fordel, at alt er samlet på et sted, så man kan gøre alle indkøb til sæsonen på samme tid og herved spare dyrebar familietid. Desuden er der denne gang mange stande af rådgivende art til inspiration for de gravide og småbørnsfamilierne.

Konceptet med at gøre en god handel sammen med oplevelser for børnene taler til hele familien.Derfor er der også igen i år masser af underholdning og sjov for hele familien til Børnebazar med legeland, lille fodboldbane, møde med Leo fra Leos Legeland, hoppeborg og meget mere.

Børnebazar betyder fortsat masser af lækkert børnetøj, børnesko, legetøj, babyudstyr og meget mere med besparelser op til 80 %, så der er rig mulighed for at få fyldt skabe og skuffer. 65 nøje udvalgte udstillere deltager til Børnebazar og kommer hver især med et stort udvalg på deres stande fra ALLE de kendte mærker og dette er både en gros virksomheder, netshops og butikker som AGF shoppen, Hummel, Morango, Fairtail, Krymmel, Barnevognshuset, Small Fashion, Velskabt, AlbaBaby, Krabbehulen, Legeværk, Vild med wallstickers, Økoyngel, Made4mini, Huset no. 10, Charmakids, ZOO-design, M-kids, Milk Copenhagen, Bibiworld, Cuubis, Charmakids, Legefeen, Restepus, Who Made Me og mange flere.

Denne gang er der 4 stærke sponsorer tilknyttet til at skabe et endnu bedre Børnebazar for de besøgende og det er: GF Forsikring, Arbejdernes Landsbank, Guldsmedgaard og Arla, som alle er repræsenteret i løbet af weekenden, hvor Børnebazar forløber.

Det koster 50 kroner at komme ind til Børnebazar for voksne, og børn er gratis. Alle besøgende får et magasin samt snacks fra KIM's, gavekort til McDonald's. Læs mere på www.børnebazar.com eller facebook.com/bornebazar.

Events

  • Leo fra Leos Legeland hilser på børnene og laver skæg
  • Hoppeborg vil være opstillet hele weekenden 100 goodiebags deles ud både lørdag og søndag til de første
  • Ansigtsmaling med Leos Legeland Driblebane og sjov med AGF
<< Tilbage